در بیمه درمان تکمیلی توسط
در صورت کلاهبرداری کارت های سلامت باید به کجا شکایت کرد ؟
1 پاسخ
توسط (2,460 امتیاز)

دوست عزیزم

باید در موقع خرید این کارتها دقت کنید و حتما قبل از خرید تحقیق نمایید

اگرخدمات پزشکی ارائه شده به شما خسارت وارد نمود از دادگاه پزشکی اقدام نمایید.

اگر خدمات اعلامی از سوی فروشندگان کذب درآمد از طریق مراجع قانونی شکایت نماییدو

ازآنجایی که هیچکس وقت نمیذاره برای 100.000 تومن هم بره دادگاه و کلی معطل بشه .

پس حتما قبل از خرید دقت نمایید.