در بیمه درمان تکمیلی توسط (7,050 امتیاز)
سلام

با تلفن به من تماس گرفته اند برای کارت سلامت و گفتند که باید 120 هزار تومان واریز کنم. بعد گفتد اگه واریز نکنیم مبلغ 340 هزار تومان توسط وزارت بهداشت جریمه میشیم اگه پرداخت نکنیم.

بهم گفتند که پول جریمه از حقوق مستمری کم میشه یا با هماهنگی مرکز آمار ایران از یارانه کم میشه. آیا این جعل و کلاهبرداری نیست ؟
2 پاسخ
توسط (109,850 امتیاز)

کارت سلامت بیمه نیست و نوعی کارت تخفیف می باشد. البته در این مورد از عناوین سازمان های دولتی سوء استفاده شده. می تونید شماره تماس شون رو به سازمان بیمه سلامت اطلاع رسانی کنید

به سوال زیر رجوع کنید

آیا کارت سلامت کلاهبرداری نیست ؟