در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام یک شرکت به من زنگ زد گفت از بیمه سلامت هستم و شما می تونید با 100000 تومان کارت سلامت برای دندانپزشکی مخصوص بیمه شدگان بیمه سلامت را خریداری نمایید

آیا این شرکت از بیمه سلامت مجوز دارد ؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

کارت سلامت : همان کارت تخفیف می باشد که در حوزه سلامت توسط اشخاص حقیقی و حقوقی عرضه می شود و هیچ گونه فعالیت بیمه گریی ندارن و در ضمن این کارت ها و شرکتها هیچ ارتباطی با بیمه سلامت و یا سایر سازمان های بیمه گر ندارن (در صورتی که به اسم سازمان بیمه سلامت و یا سازمان های مشابه مثل تامین اجتماعی یا سازمان هدفمندی یارانه ها و ... با شما تماس گرفته و سعی بر فروش محصول کرده اند این عمل کلاهبرداری می باشد و صرفا جهت فریب مشتری از اسم این سازمان ها استفاده می کنند )

اطلاعات بیشتر در :

آیا کارت سلامت کلاهبرداری نیست ؟ اصلا از کجا مجوز دارن