در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط
با سلام

در صورتی که کارگر بیمه را از صوی خودش بپردازد( خویش فرما باشد) و کارفرما هیچ بیمه ای برای کارگر ندهد ,زمان خسارت ایا باز از کارفرما این مطالبات را دریافت خواهند کرد یا نه؟؟

اگر اری به چه شکل مطالبه خواهند کرد؟؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.با احراز رابطه کارگری و کارفرمایی، ماده 148ق.ک حتما اعمال خواهد شد.با قطعیت دادنامه و اخذ اجراییه از اداره کار و ارجاع به اجرای احکام دادگستری که طی مراحل اعلام تا ختم بدهی در سازمان تامین اجتماعی اقدام خواهد شد.