در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط
با سلام

در شرکتی مشغول به کار هستم و فعلا بیمه نشده ام می خواهم تا ایجاد شرایط از سوی کارفرما برای بیمه خود را به صورت خویش فرما بیمه کنم چند سوال دارم

1- مزایای بیمه ای که از طرف کارفرما صورت می گیرد نسبت به بیمه خویش فرما چیست؟

2- پس از ایجاد شرایط از سوی کارفرما مشکلی برای قطع این بیمه و ادامه بیمه از سوی کارفرما وجود ندارد؟

3- به نظر شما بهتر است اقدامات لازم برای بیمه خویش فرما را انجام دهم یا تا درست شدن شرایط کارفرما صبر کنم؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام به طور کلی بیمه اجباری مزیت های قانون کار را علاوه بر مزیت های قانون تامین اجتماعی شامل می شود اطلاعات تکمیلی در :

تفاوت بیمه اختیاری با بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اجباری