در سوابق بیمه توسط
سلام

در سایت جدید سابقه بیمه می خوام ثبت نام کنم. منظور از نام کاربری و گذرواژه در سایت سوابق بیمه چه می باش ؟
1 پاسخ
توسط (109,450 امتیاز)

سلام

شما برای ثبت نام و ورود به سایت سابقه بیمه نیاز به دو نوع اطلاعات دارید:

  1. نام کاربری (نام کاربری همان کد ملی شما می باشد)
  2. گذرواژه یا رمز عبور

شما قبل از اینکه نیاز به نام کاربری و گذرواژه برای ورود به سایت سابقه بیمه داشته باشید، باید در سایت ثبت نام کنید. در حین ثبت نام، گذر واژه شما مشخص می شود.

برای ثبت نام، در صفحه ای از سایت تامین اجتماعی که از شما نام کاربری و گذرواژه رو می خواد، بر روی دکمه ثبت نام در پایین دکمه ورود کلیک کنید.  راهنمای مشاهده سوابق بیمه تامین اجتماعی

شرایط گذرواژه در سوال زیر آمده است:

شرایط گذرواژه در سایت سابقه بیمه چیست ؟

برای بازیابی گذرواژه سایت سوابق بیمه به راهنمای زیر مراجعه نمایید:

بازیابی رمز عبور سایت بیمه تامین اجتماعی