در سوابق بیمه توسط
سلام

برای ثبت نام در سایت سابقه بیمه گفته شده است که باید از گذرواژه استفاده کنم. شرایط گذرواژه چه می تواند باشد ؟
1 پاسخ
توسط (109,610 امتیاز)

گذرواژه یا کلمه عبور یا رمز عبور، کلمه ای است که برای ورود به سایت سابقه بیمه می بایست همیشه به یاد داشته باشید.

توجه داشته باشید که رمز شما می بایست به انگلیسی باشد. حداقل 8 حرف باشد و در آن از عدد مانند 1 2 3 4 ، حرف بزرگ انگلیسی مانند A B C D E و حرف کوچک انگلیسی مانند a b c d e  استفاده شود

شرایط گذواژه برای سایت سابقه بیمه شامل شرایط زیر می بایست باشد:

  1. باید با کاراکترهای التین باشد. باید با یک حرف آغاز شود .
  2. باید حداقل شامل یک حرف بزرگ ، یک حرف کوچک و یک عدد باشد.
  3. گذرواژه نباید شامل نام ، نام خانوادگی و کد ملی باشد.
  4. فقط کاراکترهای التین حرف و عدد و ! # $ % & مجاز می باشند.
  5. طول گذرواژه نباید کمتر از ۸ کاراکتر باشد.

نمونه ای از گذرواژه ها که می توانند برای سایت انتخاب شوند:

Bidbarg95#