در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
انواع بیمه بازنشستگی در ایران چیست ؟ بهترین بیمه بازنشستگی کدام است ؟
3 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)
سلام در حال حاضر در ایران دو نوع پوشش بازنشستگی داریم :

1- پوشش بازنشستگی صندوق های بیمه مانند بازنشستگی در بیمه تامین اجتماعی یا صندوق کشاورزی و روستایی و عشایری ویا صندوق خدمات کشوری و... که این پوشش فقط برای تامین کردن شما در حد نیاز های اولیه می باشد ( Social Security )

2- پوشش بازنشستگی در بیمه های عمر : این بیمه برای مناسب کردن زندگی در دوران بازنشستگی با توجه به میزان درآمد و سطح زندگی شما می باشد و مکملی برای بیمه های اجتماعی می باشد