در لیست بیمه توسط
سلام و خسته نباشید
مسئول اداری شرکت هستم
اعضای هیأت مدیره شرکتمون که حقوق بگیر شرکت نیز میباشند در صورتی که بیمه برای آنها رد کنیم باید طبق قرارداد کارفرمایی باشند که خودشون میرن اداره بیمه اینکارو انجام میدن و اداره بیمه یک مبلغی را به عنوان دستمزد روزانه عضو هیأت مدیره تو قرارداد مشخص کرده که باید منبعد طبق این مبلغ اعلامی لیست بیمه ارسال بشه، در صورتی که حقوق روزانه ایشان بیشتر از این مبلغ میباشد،راه حل چیست؟ چطوری باید حقوق ایشون را محاسبه کنم که همون حقوق روزانه ای که شرکت تعیین کرده تو لیست بیمه بیاد؟
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
بهتر است بدون مراجعه به شعبه برای اعضا هیات مدیر شغل موظف تعیین و با ارایه صورت جلسه هیات مدیره به بیمه مشکلات خود را مرتفع نمایید و نرخ مقطوع دیگر نیاز به انجام نباشد