در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
من خانمی با 38 سال سن هستم در مدرسه غیر انتفاعی سالهاست مشغول کارم اما تا به حال خودم را بیمه نکردم برای من کدام بیمه بهتر است تامین اجتماعی یا بیمه عمر ؟ آیا درست است که بیمه تامین اجتماعی فقط 30 درصد در پول خودمان را به ما بر می گرداند ؟
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام بیمه عمر مکمل بیمه تامین اجتماعی می باشد

در ضمن در صورتی که شما در جایی اشتغال دارید باید طبق قانون توسط کارفرما بیمه اجباری تامین اجتماعی شوید

پرداختی بیمه تامین اجتماعی با توجه به میزان سابقه و پرداخت حق بیمه در دو سال آخر محاسبه می شود

اطلاعات تکمیلی در :

شرایط بازنشستگی