در بیمه بیکاری توسط
باسلام،من مدت 1 سال ونیم سابقه بیمه داشتم بعد ازآن به مدت 6 ماه بیکار بودم و بعد از این مدت دوباره مشغول به کار شدم وبه مدت 1 سال نیم دیگر سابقه کار دارم. آیا برای دریافت بیمه بیکاری این فاصله بیکاری مابین بیمه شدن مشکلی برای سابقه قبلی ام ایجاد نمی کند؟آیا در حال حاضر سابقه کاری من 3 سال محسوب می شود؟
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

در صورتی که شرایط بیمه بیکاری بر اساس آخرین کارگاه رو داشته باشین ، برای دریافت بیمه بیکاری مشکلی نخواهید داشت ولی به نظرم در اوج جوانی استفاده از بیمه بیکاری جای تامل داره