در بیمه حوادث توسط
باعرض سلام،خواستم بدونم که قراردادبیمه باشرکت گازازچه سالی شروع واجرایی گردید؟باتشکر.فقط اگه امکانشس هست جوابشوبه این ایمیل بفرستید ممنون میشم.hossein_moein11070@yahoo.com
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام و درود

دوست عزیز در خصوص طرح ملی بیمه مشترکین اداره گاز از سال 88  مطرح و در برخی استان ها اجرایی شده. هر مرکز استان طی مناقصات برگزار شده با یکی از شرکت های بیمه ای قرارداد منعقد کرده. برخی مراکز استان ها هم انجام ندادند. برای کسب اطلاعات بیشتر میتونید اسم مرکز استان و سال مد نظرتون رو بفرمایید تا راحت تر بشه پیگیری کرد.

پایدار باشید