در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام .برای چندمین بار پرسش مشابهی کردم. لاکن جواب های داده شده گویای مسیرپیگیری مشخص شده ای نیست.پرسش واضح بنده این بوده:درتیرماه۹۴به دنبال نشت گاز شهری دچار۱۵درصدسوختگی شدم پس از ترخیص از بیمارستان جهت استفاده از پوشش بیمه ای شرکت گاز به این شرکت مراجعه کردم.لاکن رییس شرکت گاز شهرستان شوشتر باعدم صداقت گویی درگفتارگفتند: پوشش بیمه ای شرکت گاز فقط شامل خسارت‌های ملکی ناشی از حوادث گازشهری میباشدوربطی به پرداخت دیه سانحه دیدگان ندارد.لذابنده بااین گفتاروراهنمایی نادرست ریاست شرکت گاز وعدم آگاهی خودم ازپیگیری دریافت دیه منصرف شدم.اخیراکه باسایت بیدبرگ برخورد کردم و باراهنمایی مشاورین محترم بیمه ای متوجه تلف شدن حقوق حقه خودم شدم.حال مجددااستدعادارم بنده رادرجهت رسیدن به حقوق ازدست رفته ام راهنمایی فرمایید.باتشکرحسن سردارآبادی
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)
سلام با توجه به تعهدات شرکت گاز نسبت به مشترکین شما باید از شرکت گاز در دادگاه شکایت کرده و در صورت تایید توسط دادگاه نسبت به مقصر بودن شرکت گاز، شرکت گاز باید خسارت و دیه شما و هزینه دادگاه را پرداخت کند

برای اطلاعات بیشتر می تونید با تلفن 129 سامانه پاسخگویی به سوالات حقوقی مردم تماس حاصل فرمایید