در بیمه بیکاری توسط
با سلام
    من 20 سال سابقه کار دارم که از اسفند 91 تا فروردین 93 به مدت 26 ماه بیمه بیکاری استفاده کردم و سال 93 را به مدت 6 ماه بیمه خویش فرما پرداخت کردم و از اول سال 94 تا الان بیمه از طریق شرکت پرداخت کردم آیا با این شرایط می توانم برای بار دوم از بیمه بیکاری استفاده کنم؟

با سپاس فراوان
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
اگر20سال سابقه داشته باشید باید مدت 50 ماه بیمه بیکاری به شما تعلق میگرفت که احتمالا اولا مجرد هستید دوما زیر240 ماه کمتر از بیست سال سابقه داشتید اگر سابقه شما به بالای بیست سال رسیده باشید و مجرد هم باشید میتوانید بیمه بیکاری بگیرید به میزان 36ماه که از این مدت 26 ماه را استفاده نموده اید پس به شما جمعا ده ماه دیگر تعلق خواهد گرفت