در بیمه بیکاری توسط (110 امتیاز)

با سلام

من خانمی مجرد با حدودا 5 سال و هشت ماه سابقه کار هستم. در حال حاضر در شرکتی خصوصی کار میکنم اما قرارداد من 2 ماه دیگر به اتمام می رسد. ضمنا من حدود دو سال و نیم در این شرکت مشغول به کار بوده ام و بیمه ام نیز پرداخت شده است.

میزان حقوق من ماهی 920 هزار تومن (پایه وزارت کار)+ 110 هزار تومن بن کارگری یعنی مجمع دریافتی من یک میلیون و سی هزار تومن می باشد.

درصورتی که بخواهم از بیمه بیکاری استفاده کنم:

  1.  چند ماه بیمه به من تعلق میگیرد
  2.  مبلغ بیمه بیکاری من چقدر خواهد بود
  3. آیا مدتی که از بیمه بیکاری استفاده کرده ام جز سابقه کار من جهت بازنشستگی محسوب می شود.؟

 از پاسخ شما به سوالاتم و راهنماییتان صمیمانه سپاسگزای می کنم.

2 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

1- 12 ماه تعلق می گیرد .

2-بله

با تشکر