در بازنشستگی و مستمری توسط

سلام
پدر من  16 ماه دیگر ( 1396/10/30) 60 سالش کامل می شود و الان 13 سال سابقه بیمه تامین اجتماعی دارد.
1 - آیا می شود این 16 ماه باقی مانده را برایش سابقه بیمه بخریم؟
2- با 60 سال سن و 14 سال سابقه بیمه تقریبا چقدر حقوق دریافتی به ایشان تعلق می گیرد؟
با تشکر

1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام 1- خیر

2- مبلغ مستمری بسته به پرداختی حق بیمه در دوسال آخر دارد و پدر شما در صورت بازنشستگی 14 روز حقوق میانگین 2 سال آخر را دریافت خواهد کرد

نها سابقه قابل خریداری عبارتند از : کسری سابقه تا ده سال (جهت بازنشستگی با سن 60 سال آقایان و سن 55 سال خانم ها) و سابقه سربازی. مابقی خلا بیمه ای که به علت عدم اشتغال ایجاد شده قابل محاسبه و پرداخت نمی باشد.

اطلاعات تکمیلی:

همه چیز در مورد بازنشستگی