در بازنشستگی و مستمری توسط
با سلام پدر من سال 81 فوت کرد ما اقدامی برای تجمع بیمه  انجام ندادیم تا اینکه امسال یعنی سال 95 با هزار بدبختی بیمه ها رو جمع کردیم و مستمری برقرار شد ولی به ما گفتن که از   10/9/1392 به بعد مستمری به ما تعلق میگیرد حالا سوال من اینست که چرا از سال 81 تا 92 به ما مستمری تعلق نمیگیرد؟ چکار باید انجام دهیم تا مستمریهای سال 81 تا 92 به ما تعلق گیرد؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.در صورت رای قطعی در سازمان تامین اجتماعی،باید در دیوان عدالت اداری طرح دعوی نمایید.