در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

شوهرم پارسال مرحوم شدند. یکی از دوستانشون به من گفتند که ایشون قبل از فوت بیمه عمر داشتند. چگونه می توانم بفهمم که از کدام شرکت بیمه، بیمه عمر تهیه کرده اند ؟
3 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
با سلام و وقت بخیر.

بعقیده بنده شما از طریق دفاتر مرکزی شرکتهای بیمه و با تماس تلفنی با مدیر مربوطه،پس از اعلام مشخصات و کد ملی همسر مرحومتان میتوانید سابقه ایشان را پیدا نمایید.

بعقیده بنده،شما شماره دفاتر مرکزی شرکت های بیمه رو از طریق گوگل پیدا نموده،از طریق پیگیری تلفنی سوال و پیگیری نمایید.

اگر ایشان بیمه نامه ای در زمان حیات خریداری کرده باشن و شرکتی این موضوع رو تایید کنه و به شما اعلام کنه که غرامت فوت ایشان قابل وصول هست،سوال بفرمایید که مدارک لازم برای دریافت خسارت چی هست؟

مدارک لازم برای دریافت خسارت،اصل بیمه نامه،اصل شناسنامه ها و کارت ملی ذینفع های بیمه نامه و اصل جواز دفن می باشد.

در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر لطفا با بنده تماس حاصل فرمایید.

موفق و پیروز باشید.