در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
با سلام و خسته نباشید. من با موتور در خیابان کار میکنم به طور آزاد میتونم خودم رو بیمه کنم و دفترچه بیمه بگیرم و بعد مستمری بگیرم بعد از چند سال پرداخت حق بیمه ؟البته می خام بیمه مشاغل آزاد کنم چون اختیاری خیلی گرونه.
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
تمام مزایایی متعلق به بیمه مشاغل تعلق میگیرد بجز بیمه بیکاری و بر اساس نوع قرارداد و تعیین ضریب مزایا به همان نسبت ظوشش میدهد بیمه پرداز را

با پرداخت تا مدت 30سال بازنشستگی شامل میگردد