در بازنشستگی و مستمری توسط
کسی که در آموزش و پرورش بازنشسته می شود آیا با تامین اجتماعی بازنشسته بشه بهتره یا با خدمات درمانی؟البته از نطرمقدار پول ماهیانه باز نشستگی
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام شما تحت پوشش هر صندوقی باشید میتوانید از طریق همان صندوق بازنشسته شوید واینکه شما سی سال در صندوق خدمات درمانی باشید وبه خاطر مزایای بهتر که تامین اجتماعی دارد نمیتوانید از طریق تامین اجتماعی بازنشسته شویدلیکن هر کدام از صندوقها مزایا ومعایب خود را دارند اما صندوق تامین اجتماعی یک صندوق بین المللی میباشدکه خدمات بهتری اراعه میدهد اما در کل تصمیم با شماست