در سوابق بیمه توسط (130 امتیاز)
سلام

شخصی که در حال حاضر دارای 60 سال سن میباشدو  17 سال سابقه بیمه خدمات درمانی در شرکت مخابرات رو داشته و بعد از باز خریدی هم حدود هفت سال سابقه پرداخت تامین اجتماعی رو داره برای بازنشستگی به چه صورتی باید اقدام کنه ؟

سوال دوم اینکه  انتقال بیمه از خدمات درمانی به تامین اجتماعی بهتر و کم هزینه تره یا ازتامین اجتماعی به خدمات درمانی؟؟؟

ممنون از راهنماییتون
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
در خصوص شما امکان انتقال سوابق به خدمات کشوری بدلیل عدم اشتغال بکار وجود ندارد

همچنین در صورتی که بیمه پرداز تامین اجتماعی باشید میتوانید سوابق کشوری خود را به تامین اجتماعی منتقل نمایید نرخ انتقال18درصد نرخ حقوق محاسبه و به میزان مدت خدمت ضرب و اخذ میگردد