در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (180 امتیاز)
با سلام واحترام

اگر بیمه شده سازمان تامین اجتماعی بر اثر حادثه مصدوم شود وبعد ازآن  با تایید شورای پزشکی سازمان وبا اخذ غرامت دستمزد ایام بیماری، به مدت 6ماه به استراحت پزشکی در خانه بپردازد.و بعد از پایان طول درمان پزشک معالج اعلام کند که بیمه شده از تاریخ اتمام طول درمان کارافتاده شده، ولی سازمان ادعا کند که تاریخ ازکارافتادگی ایشان لحظه، حادثه است تکلیف چیست؟ چون نظر پزشک معالج با نظر مسئولان سازمان 6ماه اختلاف وجود دارد.مطابق ماده75،با نظر تاریخ  توسط پزشک معالج ایشان میتواند ازمستمری ازکارافتادگی استفاده کنند ولی با نظر مسئولان سازمان(بدون معرفی وی به کمیسیون پزشکی) ایشان از برقراری مستمری محروم می شود. مطابق ماده62 قانون تامین اجتماعی تا زمانی که ازکارافتادگی بیمه شده تبرای سازمان محقق نشود پرداخت غرامت دستمزد ایام بیماری ادامه خواد یافت حال سازمان 6ماه به اوغرامت دستمزد ایام بیماری داده واین بیانگر این است که آن بیمه شده از کارافتاده نبوده که شما به او بعد ازوقوع حاذثه غرامت دستمزد ایام بیماری دادید و حالا ادعا می کنید که ایشان از تحظه وقوع حادثه از کارافتاده شده است اگر ایشان از لحظه حادثه ازکارافتاده شده بود چرا بر خلاف ماده 62 وبا تایید شورای پزشکی خود سازمان به وی غرامت دستمزد ایام بیماری داده اید؟

سئوال من از سرور بزرگوار این است که تاریخ ازکارافتادگی لحظه وقوع حادثه است یا زمان اتمام طول درمان؟
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام توضیحات شما ضدونقیض هستند نظر پزشک معالج که شما رو کارافتاده کلی محسوب کرده مهم نیست آیا کمیسیون شما رو کارافتاده کلی کرده ؟حال خیلی مختصر وشفاف مشکل خود را بیان کنید تا پاسخ صحیح داده شود