در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (180 امتیاز)
با سلام وعرض اب و احترام
اگر کسی بر اثر حادثه غیر ناشی از کار مصدوم شود وبعد از 10ماه طول درمان واستراحت پزشکی، معالجات کارساز نباشد و آن شخص از نظر پزشک معالج از کار افناده کلی تلقی شود.حال تاریخ کارافتادگی او پایان معالجات پزشکی و طول درمان محسوب خواهد شد و یا اینکه سازمان تاریخ وقوع حادثه را تاریخ ازکارافتادگی او تعیین خواهد کرد؟به عبارت دیگر، سازمان می تواند بعد از 10 ماه و کارساز نبودن معالجات پزشکی و کارافتاده محسوب شدن بیمه شده در این مرحله،10 ماه به عقب برگردد و تاریخ وقوع حادثه را تاریخ ازکارافتادگی او محسوب کند؟ با این ادعا که کار افتادگی آن شخص، ماحصل و نتیجه آن حادثه است؟آیا این اقدام سازمان قانونی است یا خیر؟ممنون از لطف شما
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز) 1 نشانه گذاری شده
با سلام شما از طرف پزشک کمیسیون تامین اجتماعی بایستی کارافتاده شوید نظر پزشک معالج فقط جهت ارجاع به کمیسیون میباشد اما تاریخ کارافتادگی تاریخ روز کمیسیون پزشکی محسوب میشود