در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
باسلام

بنده کارفرمای تولیدی کفش هستم که درسال 93 سیزده نفر بیمه شده داشتم که پنج نفر اول شامل کمک دولتی و سه نفر ماده 80 وپنج نفر ازاد

باتوجه به اوضاع بازار به پنج نفررسید که یکی از اونها ا ماده 80 بود من که لیست ارسال کرده بودم  این ماده هشتادی هم با اون چهار نفر شامل کمک دولتی حساب کرده بود الان بعد هشت ماه رفتم مفاصا حساب بگیرم شامل جریمه شدم میگن کسری پرداخت داری بخاطر اون باید بیمه هارو 30 درصد پرداخت کنی من 5400000 پرداختم که میگن نفر ماده هشتادی رو باید 600000 اضافه پرداخت میکردی ضمنا هر ماه پرداخت کرم لطفا راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

یک نفر را که ماده هشتادی محاسبه کردید باید تا آخر جزء همان بخشنامه قرار دهید و نمی توانید تغییر دهید حتی اگر تعداد افراد مشمول معافیت کارفرمایتان از 5 نفر کمتر شود .

با تشکر