در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
با سلام

بنده تحت پوشش بیمه درمان تأمین اجتماعی پدرم بودم و خودم بیمه مشاغل آزاد هستم(نویسندگی) . ولی این اواخر بیمه پدرم را قطع کردند و عنوان کردند که باید از یک نوع بیمه استفاده کنم. از آنجایی که شغل بنده مترجمی است و کار ما همیشگی نیست و درآمد ثابتی ندارد نگران آینده خود هستم. می خواستم ببینم هر زمان که بیمه خودم را قطع کنم آیا می توانم از بیمه پدرم استفاده کنم یا خیر.

با تشکر
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
بیمه پدرتان فقط به شما پوشش درمان می دهد و هیچ گونه مزایای دیگری مانند بازنشستگی ندارد