در بازنشستگی و مستمری توسط
من جزء نویسندگان هستم و دارای بیمه حرف و مشاغل آزاد

امسال به دلیل قوانین جدید از پوشش بیمه پدر مرا حذف کردند. از آنجایی که به صورت پروژه ای فعالیت دارم و شاید سالی یک کتاب هم ترجمه نکنم و پدرم نیز در بستر بیماری است نگران این هستم که مبادا خدای نکرده ایشان فوت کنند و دیگر نتوانم از حقوق مستمری ایشاتن استفاده کنم.

می خواستم بدانم آیا با قطع بیمه خودم امکان بهرهمندی از حقوق پدرم را دارم یا خیر.

با تشکر
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
1-شما خانم هستید یا آقا؟اگر خانم باشید و ازدواج نکرده باشید تا زمان ازدواج میتوانید از بازنشستگی پدرتان استفاده کنید