در بازنشستگی و مستمری توسط
سؤال قبلی من این بود :

من جزء نویسندگان هستم و دارای بیمه حرف و مشاغل آزاد

امسال به دلیل قوانین جدید از پوشش بیمه پدر مرا حذف کردند. از آنجایی که به صورت پروژه ای فعالیت دارم و شاید سالی یک کتاب هم ترجمه نکنم و پدرم نیز در بستر بیماری است نگران این هستم که مبادا خدای نکرده ایشان فوت کنند و دیگر نتوانم از حقوق مستمری ایشاتن استفاده کنم.

می خواستم بدانم آیا با قطع بیمه خودم امکان بهرهمندی از حقوق پدرم را دارم یا خیر.

اکنون در ادامه می خواستم بدانم منظورتان این است که من باید بیمه خودم را قطع کنم تا بتوانم از حقوق پدرم استفاده کنم؟ در ضمن لازم به ذکر است که بنده دختر و مجرد هستم
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
شرظ برخورداری از مستمری مجرد و بیکار بودن میباشد لذا در صورت استفاده از این مزایا باید بیمه نباشید