در سوابق بیمه توسط
با سلام.بعد از درخواست ثبت نام شناسه ارسال نشد.با تکرار درخواست سیستم میگه که این کد ملی قبلا ثبت شده .چطور امکان داره هفته های دیگ با درخواست مجدد شناسه بازم برامون ارسال بشه.؟هفته های دیگه هم همین متن میاد و پیامی ارسال نمیشه.چاره ای براش اندیشیده شده؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)
سلام این مشکل فقط برای شما نیست و تمام استفاده کنندگان از سایت مشاهده سابقه بیمه این مشکل را دارند

تنها استفاده این سایت در حال حاضر فقط نمایش صفحات است و استفاده دیگری ندارد ولی احتمالا در چند هفته آینده کاربردی  شود