در سوابق بیمه توسط

سلام

بعد از ثبت نام در سایت سابقه بیمه پیام زیر اومده. حالا چی کار کنم ؟

کاربر گرامی

درخواست شما با موفقیت ثبت گردید. اطلاعات ثبت شده توسط شما، با پایگاه های مرجع سازمان تامین اجتماعی صحت سنجی شده و نتیجه ظرف 48 ساعت آینده از طریق پیامک به اطلاع شما خواهد رسید.

بدیهی است ظرف مدت مذکور کاربر شما جهت استفاده از خدمات الکترونیک سازمان تامین اجتماعی فعال نخواهد بود.

در صورت دریافت پیامک مبتنی بر عدم تطابق اطلاعات با پایگاه مرجع درخواست شما حذف شده و امکان ثبت مجدد درخواست فراهم خواهد بود.

با تشکر

سازمان تامین اجتماعی

1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
منتظر پیام تایید باشید

سایت مورد نظر فعلا دارای نواقص و کند میباشد عجله ای در نام نویسی نداشته باشید تا مشکلات رفع گردد