در سوابق بیمه توسط
برای مشاهده سابقه بیمه در سایت جدید سوابق بیمه چه مدارکی لازم است
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام برای مشاهده سوابق بیمه در سامانه سابقه بیمه تامین اجتماعی موارد زیر الزامی می باشد

* کد ملی بیمه شده

* شماره تلفن همراه وارد شده صرفاً می بایست متعلق به بیمه شده باشد.
* در صورتیکه شماره تلفن همراه وارد شده متعلق به شخص بیمه شده نباشد نیاز است پس از طی کلیه مراحل ثبت نام بیمه شده شخصاً با در دست داشتن اصل کارت ملی و شناسنامه به یکی از شعب سازمان تامین اجتماعی مراجعه نمائید.
* بدلیل اینکه اطلاعات وارد شده توسط شما در زمان ثبت نام از این پس جهت ارائه خدمات الکترونیک سازمان تامین اجتماعی به شما مورد استفاده قرار خواهد گرفت، مسئولیت وارد نمودن هرگونه اطلاعات خلاف واقعیت بعهده شخص شما خواهد بود.

مشاهده سوابق بیمه تامین اجتماعی