در بیمه نیروهای مسلح توسط
باسلام،در رابطه با این سوال،دو سال است که شوهرم همسر قبلیش را طلاق داده واین خانم هنوز از بیمه شوهرم استفاده میکند و به خاطر این موضوع واستفاده از دفترچه شوهرم جریمه شده،و من نیز که همسر جدید ایشان هستم هنوز بیمه نشده ام تکلیف چیسیت با این وجود چندبار به این خانم تذکر داده شده اس که دفترچه بیمه را تحویل بدهد ولی ایشان گوش نکرده و همچنان از دفترچه استفاده میکندلطفا راهنمایی بفرمایید باتشکر
2 پاسخ
توسط
سلام ... می بایست نسبت به اعلام طلاق و تعلیق دفترچه در سیستم سازمان بیمه گر اقدام کرد تا در صورت رجوع همسرسابق جهت تعویض ، دفترچه ایشان اخذ شود
توسط (329,890 امتیاز)
سلام آقای یاسر
ممنون بابت پاسخگویی به سوالات مردم در بیدبرگ
از شما دعوت می کنم تا در بیدبرگ عضو شده و تا از مزایای عضویت در بیدبرگ بهره مند شوید
با تشکر
https://www.bidbarg.com/bimeh/register?to=