در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام من الان باردارم تقریباسال دیگه برج سه زایمان دارم میخواسم ببینم اگه امسال بیمه بشم میتونم ازبیمه استفاده کنم؟کی بایداقدام کنم؟
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)

خواهر گرامی سلام،وقت بخیر.

اگر در حال حاضر شما عضو بیمه تکمیلی خانه کارگر هستین و در سال اول این قرارداد،باید برای استفاده از خدمات زایمان،دوره انتظاری معادل با۶ الی ۹ ماه را بگذرانید تا بتوانید از مزایای آن استفاده نمایید.

اگر در حال حاضر عضو نیستید،حتی اگر همین الان هم عضو شوید،فقط ۸ ماه فرصت برای شما باقی است که بعید میدانم بتوانید از آن استفاده نمایید.

اگر در حال حاضر عضو هستید و ۹ ماه دوره انتظار شما تا خرداد ماه سال آینده به پایان برسد،می توانید از مزایای آن استفاده نمایید.

موفق و پیروز باشید.

همچنین در صورتی که در زمینه خدمات خانه کارگر سوالی دارید می توانید از طریق لینک زیر به صورت رایگان در سامانه پرسش و پاسخ خانه کارگر مطرح کنید :
سامانه پرسش و پاسخ خانه کارگر