در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
باسلام،لطفا در صورت امکان برگه مربوط به شرایط بیمه تکمیلی سال ۱۳۹۶ خانه کارگر تهران ویژه شاغلین رو ارسال بفرمایید.از طریق اس ام اس خبر دار شدم که تا ۲۵شهریور مهلت ثبت نام هست. بیمه تکمیلی طلایی و نقره ای و...
بسیار ممنون میشم.
1 پاسخ
توسط (5,180 امتیاز)

سلام برای اطلاع دقیق از شرایط  می بایست به خانه کارگر استان یا شهر خود مراجعه نمایید.

جدول زیر مربوط به بیمه تکمیلی خانه کارگر می باشد که در پایگاه رسمی این نهاد منتشر شده.

بیمه تکمیلی خانه کارگر

همچنین در صورتی که در زمینه خدمات خانه کارگر سوالی دارید می توانید از طریق لینک زیر به صورت رایگان در سامانه پرسش و پاسخ خانه کارگر مطرح کنید :
سامانه پرسش و پاسخ خانه کارگر