در خانه کارگر توسط (3,570 امتیاز)
شرایط عضویت در خانه کارگر برای کارگران و شاغلین چگونه است
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

تذکر: عضویت در خانه کارگر اختیاری است، لذا از زمان شروع عضویت تا قبل از انصراف رسمی حق عضویت محاسبه می شود. اینجانب با تایید صحت مراتب فوق ضمن آشنایی با آیین نامه های تشکیلات خانه کارگر، تمایل خود را برای عضویت در تشکیلات مذکور طبق ضوابط و مقررات مصوب اعلام می دارم.

مدارک لازم جهت عضویت :

  • کپی شناسنامه از صفحات اول و دوم
  • کپی پشت و روی کارت ملی
  • کپی دفترچه بیمه از صفحه عکسدار
  • گواهی اشتغال به کار یا کپی آخرین فیش
  • دوقطعه عکس رنگی 3*4
  • مبلغ عضویت: طبق تعرفه هر سال
فرم عضویت خانه کارگر  =  https://bidbarg.com/bimeh/?qa=blob&qa_blobid=15245790157974102994

همچنین در صورتی که در زمینه خدمات خانه کارگر سوالی دارید می توانید از طریق لینک زیر به صورت رایگان در سامانه پرسش و پاسخ خانه کارگر مطرح کنید :
سامانه پرسش و پاسخ خانه کارگر