در لیست بیمه توسط
با سلام. اسم یکی از پرسنل اشتباها در لیست بیمه ثبت نشده و یک روز بعد از مهلت مقرر برای ارسال لیست متوجه شده ایم . ولی تامین اجتماعی میگه یک ماه برای ارسال لیست وقت داشتین و الان دیگه نمی تونین کاری انجام دهید.برای اینکه اخلالی در سابقه اون شخص پیش نیاد باید چه کاری انجام دهم؟ باتشکر
1 پاسخ
توسط (440 امتیاز)

بهترین پاسخ
اگر اسم شخص در بازرسی کارگاهی وجود داشته باشد بعدا براساس محاسبه براوردی سازمان بدهکار خواهد شد که باید بدهی فوق پرداخت شود در غیر اینصورت به اداره کار مراجعه شود