در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
حدود 5 سال سابقه پرداخت حق بیمه دارم . به تازگی از بیمه خصوصی تحت حمایت یک بانک ،بیمه عمر خریداری کرده ام.
(پرداخت بیمه تامین اجتماعی توسط خودم و به واسطه شرکت یکی از دوستانم انجام می شد)
1- آیا با وجود خرید بیمه جدید لزومی به ادامه پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی دارم؟
2- اگر از ادامه پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی انصراف دهم هزینه های پرداختی تاکنون سوخت می گردد؟
3- اگر از ادامه پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی انصراف دهم برای دریافت خدمات درمانی می توانم از بیمه سلامت استفاده کنم؟
3 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام 1- بسته به خود شما دارد می توانید بیمه خود را ادامه دهید تا با 30 سال سابقه بازنشسته شوید و از بیمه عمر هم به عنوان بیمه مکمل ریسک های زندگی خود را پوشش دهید

2- بله تامین اجتماعی هیچ حق بیمه ای را استرداد نمی کند مگر در موارد خاص

3- بله خدمات درمانی در بیمه سلامت و بیمه تامین اجتماعی  تفاوتی ندارد و بر اساس قانون همه بیمه های درمانی یکسان سازی می شود

اطلاعات تکمیلی در :

تفاوت بیمه اختیاری با بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اجباری

شرایط بازنشستگی