در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
من به مدت یکسال در یک شرکت دانش بنیان کار کردم و هنوز هم کار می کنم. قرارداد کتبی نداشتم و حقوقم کارت به کارت می شد و بیمه ای هم برام رد نشده، می خواستم از تسهیلات سربازی نخبگان برای شرکت های دانش بنیان استفاده کنم که نیاز به ۶ ماه سابقه بیمه داره. چطور می تونم حداقل ۶ ماه بیمه برای خودم جور کنم؟ مدیر عامل شرکت هم موافق هر گونه هزینه یا شکایتی هست اگر نیاز باشه. همچنین آیا باید یک قرارداد فرمالیته تنظیم کنیم برای حل اختلاف؟
تشکر فراوان از توجه حضرتعالی
1 پاسخ
توسط
سلام. شما از طریق “اخذ رای ماده ۱۴۸ قانون کار” با مراجعه به اداره کار می توانید سوابق خود را ایجاد کنید.