در پرداخت حق بیمه توسط
شنیده ام جدیدا تامین اجتماعی بخشنامه ای را در رابطه با تسهلات برای شرکت های دانش بنیان صادر کرده است

این تسهیلات برای چه نوع حق بیمه هایی هست ؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام خلاصه موضوع این هست که شرکت های دانش بنیان میتونن از معافیت های بیمه ای بیشتری نسبت به سایر شرکت ها در قراردادهای پیمان  استفاده کنن الان برای قراردادها حدود ١٦.٦٧ درصد حق بیمه مطالبه میکنن از رقم قرارداد که برای دانش بنیانها معافیت در نظر گرفتن
هر شرکت بعد از تاسیس باید به دو روش بیمه پرداخت کنه

  1.  برای پرسنل شاغل در شرکت به ماخذ ٣٠٪‏ حقوق پرداختی(شامل ٧٪‏ سهم کارگر و ٢٣٪‏سهم کارفرما)
  2.  برای تمامی قراردادها و پیمانهای منعقده با سایر شرکتها، موسسات دولتی و خصوصی و ... به ماخذ ١٦.٦٧ ٪‏

که این بخشنامه برای بند ٢ که در بالا عنوان شد معافیت هایی رو لحاظ کرده

اطلاعات تکمیلی در :

حمایت‌ها و تسهیلات تامین اجتماعی برای شرکت‌های دانش‌بنیان در زمینه مفاصا حساب