در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط
برای پیدا کردن‌ بازاریاب باید چیکار کنم؟هدفم تبلیغ کنه نیست.میخوام مشتری بیاره و بفروشه.
در ضمن‌ شعبه بیمه در شهر ما نیست و فقط فعلا در استان دایر هستش.
تازه میخوام‌ دفترم رو دائر کنم‌.بنظرتون به بازاریاب نیاز هست دیگه؟
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

این نظر شخصی بنده هست ، شما اول باید خودتان به مهارت در فروش و مدیریت ، نحوه برخورد با مشتریان توانایی بدست بیاورید سپس دست به جذب بازاریاب بزنید در غیر اینصورت نمی توانید پاسخگوی بازاریاب خود باشید.