در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط (1,290 امتیاز)
فروش چه بیمه ای برای پیشرفت سریع تر مناسب است؟
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)

از نظر بنده :

معیارهایی که برای فروش بیمه وعملكرد فروشنده بیمه مهم هستند به شرح ذیل است:

  1. نرخ بازده محصول بیمه ای مورد نظر (سود دهی-حداكثر كارمزد )
  2. تعداد دفعات فروش بیمه به بیمه گذار در یک سال بیمه ای .
  3. موانع بیمه ای
  4. موانع فروش
  5. میزان رقابتی و انحصاری بودن بازار ان بیمه
  6. حجم عرضه و تقاضای بازار برای بیمه مورد نظر
  7.  میزان وابستگی بیمه به متغیرهای سیاسی, اقتصادی, اجتماعی, محیطی, تکنولوژی, قانونی

البته قبل از همه اینها مهمترین معیار به نظر بنده میزان علاقه به فروش محصول بیمه ای است.