در پرداخت حق بیمه توسط
ما یه شرکت خصوصی هستیم. با یه شرکت خصوصی خدماتی دیگه می خواهیم قرارداد ببندیم که یک دستگاه طراحی کنیم.

آیا قراداد مابین این دو شرکت شامل بیمه می شه ؟

آیا راهی وجود داره که شامل بیمه نشود؟ آیا راهی برای کاهش درصد حق بیمه وجود دارد؟
3 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
سلام قرارداد طراحی وساخت حمل ونصب باضریب ۷.۷۸محاسبه میشود اگر قرارداد به شعبه ارسال بشه موظف به اخذ مفاصا حساب میباشید اگر ارسال به شعبه نشود بعدها طی حسابرسی با جرایم اخذ میشود راه قانونی دیگری وجود ندارد