در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام

من پرستار هستم و تقريبا ١٥سال سابقه كار دارم و ٣٥سال دارم و اخرين حقوق دريافتي ام ٣ميليون بوده ميخواستم بپرسم امكان باز خريد براي من وجود داره واينكه تقريبا چه ميزان حقوق در صورت باز خريد به من تعلق ميگيره؟
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
بازخرید؟؟

اگر منظور بازنشستگی میباشد این امر بدلیل نرسیدن به بیست سال سابقه غعلا برایتان مقدور نمیباشد  مطابق ماده 76تبصره آن باید 20سال سابقه و 42 سال سن داشته باشید مگر شغلتان جز مشاغل سخت تلقی و ضریب ارفاقی به آن تعلق بگیرد