در شرکت بیمه توسط
کارگزار بیمه کیست و نقشش در صنعت بیمه چیه؟
1 پاسخ
توسط (900 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

از آنجا که بیمه مرکزی علاوه بر کمک به انجام صحیح و قانونمند امور بیمه گری، مطابق قانون موظف به حفظ حقوق بیمه گذاران نیز هست؛ به منظور تامین و حفظ حقوق خریداران بیمه و راهنمایی آن ها، جهت خرید پوشش های بیمه ای مناسب با هزینه کمتر و تضمین پرداخت عادلانه خسارت در هنگام وقوع خسارت، امکان فعالیت کارگزاران رسمی بیمه را در قانون فراهم کرده است. بدین ترتیب برخلاف نمایندگی که از طرف شرکت های بیمه با متقاضیان بیمه ارتباط برقرار می کند، کارگزار به نمایندگی از طرف متقاضیان بیمه به سوی شرکت بیمه رفته و بیمه گری را انتخاب میکند که تامین کننده نیاز واقعی بیمه گذار باشد، چراکه منافع بیمه گذار منافع خود او است.

به طور کلی،  کارگزار بیمه شخصی است حقیقی یا حقوقی که  با  اخذ مجوز  از بیمه مرکزی ایران  مجاز به خرید بیمه نامه و پیگیری خدمات پس از آن، از همه شرکت های بیمه است. کارگزار، نماینده هیچ شرکت بیمه ای نیست اما نماینده بیمه گذار یا مشتری نزد شرکت های بیمه محسوب می شود. کارگزار با ارزیابی شرایط بیمه گذار و خطراتی که او را تهدید می کند و با  تحلیل بازار بیمه، به سوی بیمه گران می رود تا بهترین بیمه نامه  را  از  لحاظ کیفیت و قیمت با بهترین روش،  برای مشتری خود خریداری کند.