در سایر توسط
سلا

آیا مشاوره بیمه نیاز به مجور دارد ؟ تا آنجا که اطلاع دارم برای فروش بیمه نیاز به مجور بیمه مرکزی می باشد. آیا برای ارائه خدمات مشاروه بیمه نیز نیاز به مجوز از مرجع ذی صلاحی می باشد ؟
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام و احترام

ارایه مشاوره در هر زمینه ای، مستلزم دارا بودن دانش کافی در آن حوزه می باشد. این مورد نیز در صنعت بیمه مستثنی نبوده و افراد با تجربه و اطلاعات معتبر و مستند می توانند در این حوزه اقدام به ارائه مشاوره نمایند. البته در آیین نامه های مربوطه، ارائه خدمات بیمه ای ( اعم از مشاوره و فروش) به عهده نمایندگان و دلالان رسمی بیمه است که در واقع افرادی هستند که دانش آنان در حوزه بیمه توسط شرکت های بیمه ای متبوع و بیمه مرکزی ایران  تایید شده است.

توصیه میگردد برای اخذ مشاوره ، از نمایندگان با تجربه بیشتر و حتی المقدور ، نمایندگان دارای صلاحیت حرفه ای بیمه بهره بگیرید.