در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط
سلام

کارگزاران بیمه از خود شرکت بیمه کد صدور می گیرند یا با نماینده بیمه طرف هستند ؟ سوال دیگرم این است که برای نرخ گیری از شرکت های بیمه نرخ می گیرند یا از نمایندگان؟

ممنون از شما
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

شرکتهای کارگزاری و یا کارگزاری ها میتوانند با تمام شرکتهای بیمه قرارداد فروش ببندند ولی امکان صدور ندارند و صدور بیمه نامه صرفا از طریق بیمه انجام میشه و نیز کارگزاریها میتوانند صدور خود را برای سهولت از طریق نمایندگان انجام دهند

در اکثر موارد نرخ گیری مستقیما از طریق شرکت بیمه انجام میشه ولی گاها میتوانند از طریق نماینده هم برای تسریع نرخ بگیرند