در بازنشستگی و مستمری توسط
باسلام؛
حدود 13ساله بیمه اجباری دارم چون کارگرساختمانی کار میکنم میخام از این به بعد بیمه را بیمه کارگران ساختمانی رد کنم ایا در بازنشستگی ومستمری تاثیر داره یا نه؟متشکرم
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام با توجه به قانون فعلی و اجراییات آن، خیر تاثیری ندارد و تنها مزایای بیمه ای تفاوت دارد برای مثال در بیمه اجباری شما می توانید از بیمه بیکاری یا استراحت پزشکی استفاده نمایید ولی در بیمه کارگران ساختمانی (بیمه مشاغل آزاد) این مزیت ها وجود ندارد.

اطلاعات تکمیلی در :

مدت بازنشستگی بیمه کارگران ساختمانی چند سال هست؟

شرایط بازنشستگی