در لیست بیمه توسط
با سلام  و احترام .

ما و 2 همکار از زمان دانشجویی تا به حال مشغول به کار تولید نرم افزار بوده ایم و تا به حال هیچ گونه سابقه بیمه ای برای خود رد نکرده ایم :

 در مدت 7 سال ها سه نفر هم عضو هیئت مدیره بودیم و هم کارشناس تولید و...  هیچ فرد دیگه ای کارشناسی نداشتیم که برای ما کار کند که برای آن حقوق و بیمه در نظر بگیرم .

حالا سوالم این هست الان ما میخواهیم به نام شرکت خودمون برای کل اعضا بیمه رد کنیم !  3 نفر هیئت مدیره و  شاید هم 2 نفر اضافه کنیم !

 -- ما چه نوع بیمه ای باید بگیریم ؟ ( بعنی با رجوع به اداره بیمه به کارشناس بگیم چه نوع بیمه ای میخواهیم) حق بیمه برای هر نفر اعضای هیئت مدیره ( مدیر عامل و 2 نفر عضو هیت مدیره) و هر فرد غیر عضو هیئت مدیره ( کارشناس ) در سال 1395 چقدر هست ؟  چه طوری میشه تعرفه ها بیمه ها رو پایین تر در نظر گرفت ! ما فقط به دلیل پیشرفت کار نیاز به لیست بیمه داریم !  هرچقدر ساده تر و بی درد سر و کم هزینه تر بهتر !

لطفا دوستان کمک کنید .

با تشکر.
توسط

سلام

این سوال من هم هست !  کسی بلد نیست ! جواب بدید

با تشکر.

2 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.میزان پرداخت حق بیمه بسته به میزان کارکرد و میزان حقوق و دستمزد شما خواهد داشت.بعبارت دیگر سی درصد حقوق و مزایا در هر ماه سهم سازمان تامین اجتماعی است،که باید در پایان هر ماه پرداخت شود.