در لیست بیمه توسط
با سلام!شرکت سهامی خاص ثبت کرده و شروع به فعالیت کرده ایم و به جز سه نفر شرکا کارمند و یا کارگر استخدام نگرده ایم!آیا میتوانیم بدون رد کردن بیمه به فعالیت ادامه دهیم و لیست حقوق برای شرکا به اداره مالیات بدهیم؟آیا تا زمانی که کارمندی استخدام نکرده ایم میتوانیم تشکیل پرونده بیمه ندهیم؟آیا در آینده ار لحاظ بیمه ای مشکلی برای شرکت ایجاد نمیشود؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام در صورتی می تونید  لیست حقوق برای اداره مالیات ارسال نمایید که حق بیمه مربوطه آن حقوق را به تامین اجتماعی واریز نمایید در صورتی که نخواهید لیست حقوق ارایه دهید می توانید کد کارگاه را دریافت نکنید

 ولی در صورت استخدام نیرو حتما باید اقدام به پرداخت حق بیمه مربوطه نمایید در غیر این صورت مشمول جریمه می شوید

اطلاعات تکمیلی در :

مدارک لازم برای دریافت کد کارگاه برای سازمان بیمه تامین اجتماعی