در لیست بیمه توسط
با سلام شرکتی تاسیس کردیم و به آدرسی در مکان  که البته شرکت دوست بنده همون جاست که ما یک اتاق از ایشون اجاره کردیم و به این آدرس شرکت را ثبت کردم با توجه به این که شرکت دوست من خودش کد کارگاه دارد آیا من هم میتوانم کد کارگاه بگیرم و بیمه را رد کنم هر ماه با تشکر
توسط
این مسءله مشکل من هم هست .میخواستم بدونم مشکلتون آیا حل شد که من رو هم راهنمایی کنید. ممنون میشم ارتباط برقرار کنید.

sajad.karimi1989@gmail.com

کریمی
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
باسلام شما میتوانید به بازرسی مراجعه ونسبت به درخواست بازرسی اقدام نمایید بازرس تعیین کننده درست بودن موضوع میاشد در صورت تایید بازرس نسبت به نامنویسی پرسنل اقدام ولیست ارسال نمایید