در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط

با سلام

 در بیمه اختیاری جهت دریافت بازنشستگی ناشی از ازکارافتادگی چه مشکلی باید برای فرد به وجود بیاد که شامل بازنشستگی شود .لطفا مثال بزنید .  این رو هم میدانم :
قوانین :
بیمه شده ای در اثر حوادث غیر ناشی از کار و یا بیماری های عادی آسیب دیده و توانایی خود را حسب نظر کمیسیون های پزشکی پیش بینی شده در قانون تأمین اجتماعی به صورت کامل از دست بدهد در چارچوب قانون و با احراز شرایط قانونی مورد حمایت قرار می گیرد که در این صورت مستمری تنها به بیمه شده ای تعلق می گیرد که ظرف ١٠ سال قبل از تاریخ وقوع حادثه غیر ناشی از کار یا شروع بیماری منجر به ازکارافتادگی کلی، دارای یک سال سابقه پرداخت حق بیمه نزد سازمان بوده و نیز ظرف یک سال قبل از تاریخ وقوع حادثه یا بیماری مورد بحث دارای ٩٠ روز سابقه پرداخت حق بیمه باشند.

سوال دوم :

مبلغ بازنشستگی در بیمه اختیاری بیشتر است یا مشاغل ازاد با ( نرخ 20%) ؟

سوال سوم :

در بیمه مشاغل آزاد آیا می توان درصد پرداختی را افزایش داد مثلا از 14 درصد به 18 یا 20 درصد

ممنون و تشکر

توسط (140 امتیاز)

با سلام

ضمن تشکر از پاسخ شما کارشناس محترم لطفا پاسخ بند 1 رو هم بدهید .

 در بیمه اختیاری جهت دریافت بازنشستگی ناشی از ازکارافتادگی چه مشکلی باید برای فرد به وجود بیاد که شامل بازنشستگی شود .لطفا مثال بزنید .  این رو هم میدانم :
قوانین :
بیمه شده ای در اثر حوادث غیر ناشی از کار و یا بیماری های عادی آسیب دیده و توانایی خود را حسب نظر کمیسیون های پزشکی پیش بینی شده در قانون تأمین اجتماعی به صورت کامل از دست بدهد در چارچوب قانون و با احراز شرایط قانونی مورد حمایت قرار می گیرد که در این صورت مستمری تنها به بیمه شده ای تعلق می گیرد که ظرف ١٠ سال قبل از تاریخ وقوع حادثه غیر ناشی از کار یا شروع بیماری منجر به ازکارافتادگی کلی، دارای یک سال سابقه پرداخت حق بیمه نزد سازمان بوده و نیز ظرف یک سال قبل از تاریخ وقوع حادثه یا بیماری مورد بحث دارای ٩٠ روز سابقه پرداخت حق بیمه باشند.

1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام
پاسخ پرسش نخست.
بیماری فرد بایستی در مرحله ای باشد که فرد ۶۶ درصد توانایی روحی یا جسمی خود را از دست داده باشد. به عبارتی دیگر فرد دیگر توانایی اشتغال و کسب درآمد را نداشته باشد.
بیماری هایی مثل:
بیماری های ستون فقرات و جراحی های متعدد که عملاً در بهبودی فرد تاثیر چندانی نداشته باشد.
بیمار های قلب باز که پاسخ لازم به درمان نداده و آثار ناتوانی _ به زعم کمیسیون پزشکی_ در آن هویدا باشد.
بیماری های قطع  و یا از دست دادن اعضا اصلی بدن.
بیماری های اعصاب و روان.
ضایعه های مغزی و نخاعی.
انواع سرطان های بدخیم پیش رونده.
بیماری های داخلی؛ مثل کبد و...
...
پاسخ پرسش دویم.
مبلغ مستمری هر دو تقریباً یکسان است. اما تعهدات و خدمات درمانی بیمه اختیاری بهتر است.
۳.پاسخ پرسش سوم.
تغییر در  نرخ قرارداد و یا به عبارتی : درصد، تاثیری در پرداخت مستمری ندارد. این تغییر صرفاً در نوع و سطح خدمات موثر است.